This is a logo
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Konsulter
Att jobba som konsult
Malin Johansson
11 november 2019

Har du höga ambitioner och mål med din karriär? Sök till våra konsultuppdrag! Som konsult hos Uppstuk kommer du samla på dig arbetslivserfarenhet, stärka ditt CV och bygga upp ett större professionellt kontaktnät på de arbetsplatser du jobbar på. Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Läs mer om fördelarna av att vara konsult nedan!

”Som konsult hos Uppstuk har vägen till att uppnå mina mål och min potential banats med oupphörlig stöttning och det råder inga tvivel om att detta sedan första arbetsdagen satt en guldkant på tillvaron!”

Dennis Johansson – IT konsult hos Q-Linea

Våra konsultuppdrag kan anpassas till dig oavsett om du studerar, precis tagit examen eller är ute i arbetslivet och söker nya utmaningar. Vi erbjuder både mer juniora och seniora uppdrag, som varierar i omfattning mellan några timmar i veckan och upp till heltid. För oss är det viktigt att matcha din unika kompetens med attraktiva företag på arbetsmarknaden, vilket vi gör inom flera områden som bland annat IT, Life science, ekonomi och HR/administration för att nämna några.

Vårt mål är alltid att hjälpa dig ta nästa steg i karriären, och rusta inför din framtid! Vid sidan om lön och andra anställningsvillkor, får du hos oss en dedikerad konsultchef som hjälper dig genom rekryteringsprocessen, men även under uppdragets gång för att se till att du hittar rätt arbetsplats och rätt tjänst som passar din erfarenhet och kompetens. Att arbeta som konsult hos oss kan vara din genväg till drömjobbet; många av våra konsulter blir erbjudna en fast tjänst hos de företag de har jobbat på under tiden som konsult!

Ta första steget mot att bli en del av oss genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller sök någon av våra lediga tjänster nedan. Fanns inte drömjobbet ute just nu? Tryck här för att registrera din profil och få uppdateringar på när nya tjänster finns tillgängliga. Vi får löpande in förfrågningar från företag som söker nya talanger så håll utkik!

Är du nyfiken på att höra mer om hur processen går till? Kontakta oss för mer information!

Varmt välkommen till oss önskar teamet på Uppstuk!

Malin Johansson

Från vår
Blogg
Lösningen på "brain drain" – vi knyter samman studenter och företag
I det föränderliga näringslivet och den dynamiska akademiska miljön uppstår ständigt en utmaning: övergången från universitetet till arbetslivet. För både studenter och företag kan denna innebära osäk...
Gå stärkta framåt – vi har svårfångade kompetenser
Att lyckas med onboarding på distans
Vad innebär det att bli rekryterad?