This is a logo
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Konsulter
Gå stärkta framåt – vi har svårfångade kompetenser
Niklas Fröling
9 april 2020

För den som har möjlighet att satsa på en rekrytering just nu finns mycket att vinna. Vi har många tillgängliga konsulter som sitter på kompetens inom olika branscher och områden, bl.a inom IT-utveckling. När läget stabiliseras gäller det att se till att vara redo och stark på andra sidan – eller hur?

Vi vill underlätta er rekryteringsprocess

Därför vill vi hjälpa till att underlätta er rekrytering med tanke på rådande läge, så att ni kan utgå från hur läget och ert behov ser ut just nu, så att ni kan vara först på gasen inom en snar framtid.

FLEXIBLA ANSTÄLLNINGSFORMER

Vi har tillgängliga konsulter för ett par dagar i veckan, deltid eller heltid. Kanske hade ni tänkt anställa en ny förmåga men tvekar nu på grund av rådande läge? Då rekommenderar vi att ni börjar med att tillsätta en konsult med en flexibel anställningsform, så att konsulten kommer in i jobbet och är redo att kliva över i anställning när ni vill öka tempot ännu mer.

“Vi vill hjälpa dig som känner att kostnad är det som står i vägen för en nyrekrytering. Därför erbjuder vi just nu nya kunder att dela upp betalningen i tre delbetalningar. “ - Niklas Fröling.

ONLINELÖSNINGAR FÖR KONTAKT & MÖTEN

Vid en rekryteringsprocess är det mycket kontakt mellan kund och rekryterare och vi vill fortsätta att värna om dessa viktiga möten. Därför erbjuder vi nu onlinelösningar för möten i kombination med en tät dialog genom hela processen för att ge en så trygg rekryteringsprocess som möjligt. Vi tillämpar dessa onlinelösningar både för kundmöten och intervjuer och har väldigt god erfarenhet av hur smidigt och effektivt det är. Vi har varken märkt av någon skillnad i utfall eller intervjukvalitet.

Vi kan även ge dig rätt verktyg för att involvera er nya medarbetare på ett så bra sätt som möjligt. I dagens läge är det viktigt att lägga fokus på remote onboarding i de fall det inte är möjligt att göra på plats. Hur långt har ni kommit med era processer för onboarding på distans?

Välkommen att kontakta mig för att prata vidare om vilken typ av rekryteringsprocess och lösning som kan passa just ert företag.

Niklas Fröling

Från vår
Blogg
Lösningen på "brain drain" – vi knyter samman studenter och företag
I det föränderliga näringslivet och den dynamiska akademiska miljön uppstår ständigt en utmaning: övergången från universitetet till arbetslivet. För både studenter och företag kan denna innebära osäk...
Gå stärkta framåt – vi har svårfångade kompetenser
Att lyckas med onboarding på distans
Vad innebär det att bli rekryterad?