This is a logo
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Rekrytering
Vad innebär det att bli rekryterad?
Malin Johansson
30 november 2019

Har du höga ambitioner och mål med din karriär? Låt oss på Uppstuk bli din genväg till drömjobbet! Vi matchar din unika kompetens och erfarenhet med attraktiva företag på arbetsmarknaden. Med hjälp av oss kan du samla på dig arbetslivserfarenhet, stärka ditt CV och bygga upp ett större professionellt kontaktnät på de arbetsplatser du jobbar på. Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Läs mer om fördelarna av att bli rekryterad nedan!

Oavsett om du precis har tagit examen eller är ute i arbetslivet och söker nya utmaningar kan vi hjälpa dig att ta nästa steg i karriären! Genom att använda dig av Uppstuks rekrytering kan du stärka ditt CV och ta en genväg till dröm­jobbet.

Hur går det till?

Vid en rekrytering hjälper vi företagen att hitta rätt kompetens. Detta innebär att vi söker löpande både juniora och seniora profiler inom flera områden, och du blir med vår hjälp direkt anställd hos ett spännande företag. Processen sköts av oss och det är vi på Uppstuk som intervjuar dig, sköter kommunikationen, och tar referenser.

Därefter presenteras du för arbetsgivaren, och om du erbjuds tjänsten sker avtalsskrivning direkt med företaget. För att säkerställa att du trivs hos din nya arbetsgivare finns vi även kvar som stöttning under de första 6 månaderna i din anställning. Vårt mål är alltid att hjälpa dig ta nästa steg i karriären, och rusta inför din framtid!

Ta första steget mot att bli en del av oss genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller sök någon av våra lediga tjänster nedan. Fanns inte drömjobbet ute just nu? Tryck här för att registrera din profil och få uppdateringar på när nya tjänster finns tillgängliga. Vi får löpande in förfrågningar från företag som söker nya talanger så håll utkik!

Är du nyfiken på att höra mer om hur processen går till? Kontakta oss för mer information!

Välkommen till oss önskar teamet på Uppstuk!

Malin Johansson

Från vår
Blogg
Lösningen på "brain drain" – vi knyter samman studenter och företag
I det föränderliga näringslivet och den dynamiska akademiska miljön uppstår ständigt en utmaning: övergången från universitetet till arbetslivet. För både studenter och företag kan denna innebära osäk...
Gå stärkta framåt – vi har svårfångade kompetenser
Att lyckas med onboarding på distans
Vad innebär det att bli rekryterad?