This is a logo
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Söka jobb
Uppstuk är starten på din karriär
Malin Johansson
2:a september, 2019

Har du höga ambitioner och mål med din karriär? Vi matchar din unika kompetens från din universitetsutbildning med attraktiva företag på arbetsmarknaden. Som konsult kommer du samla på dig arbetslivserfarenhet, stärka ditt CV och bygga upp ett större professionellt kontaktnät på de arbetsplatser du jobbar på. Att jobba som konsult hos oss kan vara din genväg till drömjobbet; många av våra konsulter blir erbjudna en fast tjänst hos de företag de har jobbat via oss.

Våra konsultuppdrag varierar i omfattning från några timmar i veckan till heltid. Ta första klivet genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller genom att söka något av våra lediga jobb!

Hittar du inte ditt drömjobb bland våra lediga tjänster? Ligg steget före och registrera dig enkelt i vårt nätverk genom att trycka på Connect. Vi söker löpande efter talanger till våra kunder!

Eller vill du hellre bli direktrekryterad till kund?

Bli rekryterad till ett företag

Vi hjälper företag att hitta sina framtida talanger genom att sköta hela, eller delar av rekryteringsprocessen. Det innebär att det är vi på Uppstuk som intervjuar dig, sköter kommunikationen, och tar referenser. Därefter presenteras du för arbetsgivaren, och om du erbjuds tjänsten sker avtalsskrivning direkt med företaget. För att säkerställa att du trivs hos din nya arbetsgivare finns vi även kvar som stöttning under de första 6 månaderna i din anställning.

Bli konsult redan under studietiden!

Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa erfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du tagit examen. Uppstuk erbjuder kvalificerade deltidsjobb till dig som vill få relevant erfarenhet inom ditt utbildningsområde.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Som konsult via Uppstuk blir du anställd av oss men jobbar på något av de företag vi samarbetar med. Du får en dedikerad konsultchef som finns till för att stötta dig under ditt uppdrag. I många fall leder konsultuppdragen till förlängning och/eller anställning direkt hos företaget.

Är du redo för att hitta ditt drömjobb?

Malin Johansson

Från vår
Blogg
Lösningen på "brain drain" – vi knyter samman studenter och företag
I det föränderliga näringslivet och den dynamiska akademiska miljön uppstår ständigt en utmaning: övergången från universitetet till arbetslivet. För både studenter och företag kan denna innebära osäk...
Gå stärkta framåt – vi har svårfångade kompetenser
Att lyckas med onboarding på distans
Vad innebär det att bli rekryterad?